Storitve

Moje storitve so tvoje rešitve

“Kako pa gre matematika skupaj s plesom?" me sprašuje veliko oseb. O, pa še kako gre!

V življenju je vse povezano, le odvisno je, s katere strani poiščemo to povezavo.

Tako sem kot magistrica poslovnih ved od vedno imela veliko ljubezen do številk. Istočasno pa sem bila plesalka – in tako je nastala zmes obeh stvari, ki sem jih od vedno imela zelo rada.

Ves čas poslovanja pa sem ugotovila, da si marsikdo želi živeti tako kot jaz, a si zaradi pomanjkanja osnov podjetništva ne upajo iti na svojo pot. Zato so moje delavnice o osnovah podjetništva in brezplačni videoblogi nastali z namenom, da se v naslednjih letih vse več in več oseb poda na svojo, srčno podjetniško pot. In mislim, da mi počasi, počasi uspeva.

Osnove podjetništva za mikro Podjetnice

Ko ženske živijo svoje potenciale, se svet začne celiti in posledično omehčati. Zato si želim, da bi vedno več žensk postale (mikro) Podjetnice.

Z delavnicami nisem osvojila samo osnov podjetništva, ampak sem dobila tudi vzpodbudo, kako se odpraviti na podjetniško pot kljub marsikateri oviri. Tina je s svojo srčnostjo in predanostjo krasen vzor, kaj pomeni biti podjetnica in kako lahko živiš svoje sanje.”

Gordana Cetinski

Inštrukcije matematike, fizike in kemije

Inštrukcije matematike, fizike in kemije za osnovno in srednjo šolo so sedaj še bolj dostopne. Preko učenja na daljavo – le klik stran.

S Tino je krasno sodelovati. Topla, sproščena, všečna, potrpežljiva in profesionalna. Prav zaradi tega otroci radi sodelujejo z njo, ker so njene razlage razumljive. Toplo jo priporočam!

Mateja R.