Osnove podjetništva za mikro Podjetnice

Zdaj je čas, da se osvobodite in postanete točno tisto, kar si že nekaj časa želite.

Zato bi vas rada s svojimi delavnicami spodbudila, da greste na svojo poslovno pot oz. če ste že na njej, da jo še bolj opolnomočite in utrdite. Lahko pa tudi ob službi odprete popoldanski s.p. ali dopolnilno dejavnost. V vsakem primeru – osnove podjetništva so dobrodošle.

Spoznala sem, da ko živimo sebe, lahko ostajamo zdrave in z večjim mirom v sebi. Z namenom imamo svoje potenciale, da jih živimo in ne več skrivamo pred svetom.

Zato vas vabim na ONLINE DELAVNICE Osnove podjetništva za mikro Podjetnice, ki bodo potekale 4 srede zaporedoma, in sicer: 15.03., 22.03., 29.03. in 05.04. ob 18.30-19.45, v živo preko ZOOM povezave. Po vsaki delavnici dobite preko e-pošte krajši povzetek delavnice, tako da boste vedno na tekočem (tudi če vam kdaj ne bo uspelo priti v živo na delavnico).

Vsako sredo bomo predelovale določene tematike:

  • 15.03.: Kaj je podjetništvo in kako oblikujemo poslovno idejo
  • 22.03.: Pridobivanje strank, zagotavljanje finančnih sredstev in določanje cen
  • 29.03.: Promocija in zakaj imamo odpor do nje
  • 05.04.: Ko postaneš podjetnica

Prijava
Preko poslanega e-sporočila na tina@kreatina.si ali kontaktnega obrazca ter plačilom na TRR (točne podatke dobite ob prijavi). Prijave so možne do ponedeljka, 13. marca 2023.

Posebnost mojih delavnic je ta, da boste vsak teden prejele samostojno delo, ki bo vezano na predelano tematiko. Ko mi boste le-to poslale po e-pošti, vam z veseljem pregledam in podam svoje mnenje ter podjetniške namige.

Cena
Sklop 4 delavnic + pregled & svetovanje na primeru vašega podjetja ali poslovne ideje = 177 EUR.