Preglej vse novice

Za izboljšati svoje življenje se moramo obvezno spremeniti

Datum objave:

Nahajamo se v črni luknji. V luknji, ki vase vleče vse, kar je težkega, nerazčiščenega, bolečega. Nahajamo se na koncu, ki je hkrati tudi nov začetek.

Sama lahko rečem, da me “pere”. Zelo sem občutljiva, veliko stvari me moti, najraje bi samo spala in počakala, da pridejo toplejši in z njimi lahkotnejši časi.

Spomnim se, da sem to lekcijo že obravnavala, ko sem ob svoji šibkosti iskala animacijo izven sebe, da bi lahko ubežala svoji bolečini. Zanimivo — animacija izhaja iz besede “anima”, kar pomeni duša. Animacija nam torej povrne dušo, veselje, smisel. Z animacijo se znova prebudimo in najdemo tisto otroško radost, ki nam jo kruti tempo skuša odvzeti.

Tokrat smo postavljeni ob zid. Ob zid sami s seboj. Gremo točno tja, kjer nas najbolj boli. Pogledati moramo vase … Tako globoko, da se nam zvrti od resnice, ki boli. Le tako lahko poteka zdravljenje. Le tako lahko sebe odrešimo tisočletnih muk in stopimo kot zlitino vse svoje podzavestne vzorce, ki nas držijo v svojih okovih.

Prejšnji teden sem občutila, da še vedno ne znam zares postaviti mej. Da me težave, osebe, situacije požirajo. Požirajo mojo energijo, ki je ne ostane več veliko zame in za moje življenje.

Izziv glede postavljanja mej je tokrat tako globok, da sem dva dni po tem, ko sem ga ozavestila, čutila uplahnjenost na energetskem in fizičnem nivoju. Bilo je, kot da bi shujšala in izgubila vso navlako. Že nekaj dni bolj intenzivno počivam, ker se moje telo, psiha in duša uravnavajo na nove frekvence. Da, prišel je čas novih energij in temu ne morem več zatiskati oči.

Zato vam stojim ob strani, če tudi ve čutite močne, zares močne pritiske, utrujenost, občutljivost. Če se počutite kakor v centrifugi — v tistem zadnjem programu pranja, preden se boben ustavi in vzamemo ven oprano perilo. To je z namenom, da napredujemo, vstopimo v novo fazo življenja. V tisto, ki nam je namenjena že toliko časa, že toliko let.

Spodbujam te, da ne glede na situacijo, v kateri smo, sanjaš in razmišljaš o sebi in svojih željah. Da si drzneš poskusiti živeti svoje sanje, pa tudi če to terja odrekanja, vztrajnost in spremembo prioritet.

V ta namen aprila ponovno izvajam delavnice za bodoče podjetnice, kjer gremo skozi vse faze; od oblikovanja ideje do konkretne izvedbe in napotkov, kako poskrbeti zase, ko smo enkrat na svoji poslovni poti.

Posebnost mojih delavnic je ta, da tedensko prejemate tudi navodila za samostojno delo, ki vam ga tudi tedensko pregledujem, podam pa tudi brezplačne nasvete v zvezi z vašo konkretno poslovno idejo.

Z online delavnicami začnemo v sredo, 7. aprila, prijave pa so odprte do torka, 6. aprila 2021. Več informacij najdete na povezavi: https://kreatina.si/storitve/osnove-podjetnistva-za-mikro-podjetnice/.

Lepo vabljene in vedite, da je pred zoro vedno najbolj temno. In to obdobje nam prinaša svetlobo. Najprej pa moramo narediti korak bližje sebi in svojim sanjam.

Prijeten spomladanski pozdravček,

Tina