Preglej vse novice

Izgorelost – kaj je to in kako se pozdravimo?

Datum objave:

Še sama ne morem verjet, da sem verjetno slutila obdobje, ki prihaja. Saj ko sem pred več kot 2 meseci snemala videoblog Jaz, mikro Podjetnica o izgorelosti, sem se prav poglobila v DELO NA SEBI.

Velikokrat izgorelost asociramo z delom. Da izgorimo zaradi preobilice dela. Pa mislim, da je v tem obdobju, ko se je vse upočasnilo, veliko oseb vseeno izgorelo. Zakaj je temu tako?

To obdobje je test, je priložnost, da PA RES začnemo delat na sebi. Ker okoli nas je tisoč in ena informacija, ne vemo več komu verjeti. Ne vemo več za katero “bilko” naj se primemo, da nas bo rešila. Strah v nas se je akumuliral. In čas je, da ga “stopimo”, vsaj malo ublažimo. ⭐️

Z delom na sebi pa se povežemo z edino pravo močjo – to je naša notranja moč, ki lahko dela čudeže. Načine, ki jih tudi sama uporabljam, sem v videoblogu tudi navedla.

Delo na sebi še kako vpliva tudi na naše poslovanje. Zato je to priložnost, da se spremenimo, v svojih temeljih, začnemo DELOVATI IZ SRCA (če še nismo) ter uvideti nove priložnosti na malo drugačen način.

Bodite strpni in predvsem potrpežljivi pri delu na sebi – vsak mini trud v to smer bo poplačan.